ro

Bazine de colectare 

Structură de colectare a apelor pluviale 

Bazinele de colectare stochează apa de ploaie și o evacuează în rețeaua de canalizare

Bazinele de colectare sunt utilizate pentru a stoca temporar cantități mari de ape pluviale și pentru a o evacua într-o rețea de canalizare existentă sau în mediul natural. Acestea sunt indispensabile pentru a rezolva problemele cauzate de secetă și de creșterea precipitațiilor cauzate de schimbările climatice. În timp ce suprafețele pavate nu pot absorbi și stoca apa, bazinele de colectare pot colecta și elimina apa din zonele industriale și rezidențiale, cum ar fi parcările, depozitele și supermarketurile, protejând astfel proprietățile de daune, contribuind în același timp în mod pozitiv la mediu. Acestea sunt fabricate din țevi din oțel ondulat de înaltă rezistență HelCor, care sunt ușoare, puternice și durabile. Bazinele de colectare s-au dovedit a fi o soluție economică și ecologică pentru colectarea apelor pluviale.

Contact
Ciprian Bratu

Caracteristici și beneficii 

Rentabilitate

țevile pentru aceste bazine sunt extrem de ușoare și nu este nevoie de utilaje grele la fața locului. Ambii factori asigură rentabilitatea transportului și a instalării. În ceea ce privește costurile forței de muncă, o echipă de muncitori obișnuiți cu un singur supraveghetor experimentat este suficientă pentru asamblare. Procesul de instalare este rapid și poate dura doar o zi pentru aplicații mici. 

Durabilitate în medii agresive

oțelul de înaltă rezistență, protecția împotriva coroziunii și o structură simplă asigură longevitatea acestor rezervoare. Structurile sunt puternice și nu au nevoie de o placă de distribuție a sarcinii. Instalarea este posibilă atât la temperaturi scăzute, cât și la temperaturi ridicate. 

Durată lungă de viață

oțelul folosit la structurile HelCor este protejat împotriva coroziunii prin galvanizare la cald. Este un material durabil și de lungă durată, care asigură o durată de viață de până la 100 de ani.  

Respectă mediul înconjurător

emisiile de CO2, consumul de energie și de apă sunt destul de reduse pentru producerea oțelului. De asemenea, oțelul este ecologic, deoarece este 100% reutilizabil. Dacă apele pluviale sunt colectate în mod corespunzător, și acestea pot fi reutilizate. În cele din urmă, faptul că oțelul (în comparație cu soluțiile tradiționale din beton) este ușor se traduce prin instalarea rapidă a conductelor și o poluare minimă a zonei. 

Calitate garantată

echipa noastră de experți supraveghează întregul ciclu al proiectului, de la planificare până la implementarea completă. Soluția este implementată în conformitate cu toate reglementările tehnice și cu cerințele așteptate privind proiectarea de înaltă calitate. 

Aplicații
 • Parcări

 • Depozite

 • Supermarketuri

 • Centre de logistică

 • Drumuri

 • Parcuri

 • Școli

 • Locuințe

Request a quote or brochure

  Te gândești la un proiect? 

  Contact

  Contact

  Ia legătura cu reprezentantul tău local!

  Contact