ro

ViaCon constructs connections. Consciously.


Prin faptul că îmbinăm experiența de peste trei decade de activitate cu cele mai moderne tehnologii din zilele noastre, ViaCon este o companie pionieră în domeniul construcției de poduri și podețe, al soluțiilor geotehnice și al soluțiilor pentru ape pluviale, prin diviziile sale Bridges & Culverts Solutions, GeoTechnical Solutions și, respectiv, StormWater Solutions.  

Le oferim clienților noștri o gamă amplă de soluții de ultimă generație care sunt fiabile, durabile și concepute pentru a face față provocărilor unei lumi în continuă schimbare. Soluțiile propuse de ViaCon vin atât în sprijinul clienților, cât și al societății, deoarece ating obiective esențiale sustenabile. 

Know-how-ul cuprinzător al piețelor locale combinat cu punctele forte ale grupului fac ca ViaCon să fie prima opțiune în alegerea unui partener.

Promisiunea noastră 

Să ne concentrăm pe construirea soluțiilor diverse, adaptate în funcție de nevoile clienților noștri. Să reducem la minimum amprenta de carbon, cu întreruperi minime pentru populație și societate. Să aducem împreună cei mai capabili oameni, cu adevărat pasionați de inginerie și cu dorința de a avea un viitor mai conectat.

Misiunea noastră

Obiectivul ViaCon este de a atinge cele mai înalte standarde în ceea ce privește conștientizarea problemelor de mediu, sănătate și securitate. Soluțiile noastre sunt concepute pentru a reduce la minimum amprenta de carbon, cu întreruperi minime ale traficului în zona șantierelor, gestionând în același timp efectele asupra mediului și societății.

Luați legătura cu reprezentantul local ViaCon

Contact