ro

Soluțiile noastre

O gamă de produse amplă și competitivă în domeniul construcțiilor de poduri și podețe, al soluțiilor geotehnice și al soluțiilor pentru infrastructura de ape pluviale

Inginerie conceptuală bine fundamentată care îmbunătățește continuu produsele existente și inventează soluții noi

 

Cercetări în colaborare cu cele mai bune universități care au dat naștere la multe idei inovatoare

Inginerie de proiect la cel mai înalt nivel care creează soluții personalizate și competitive pentru a răspunde la problemele clienților

Competențe de talia unui grup internațional cu resurse de ultimă generație combinate cu activitățile de inginerie locală, aproape de piețele unde activăm și de clienții noștri

Domenii în care oferim soluții

Cu o experiență de peste 35 de ani în domeniul ingineriei civile, Bridges & Culverts Solutions oferă soluții specializate de nivel internațional pentru construcția de poduri și podețe, precum și produse solide și durabile, eficiente din punct de vedere al costurilor și sustenabile. 

Oferta noastră cuprinde construirea, repararea și modernizarea podețelor, podurilor și viaductelor, realizarea de treceri cu denivelare, ecoducte, tuneluri etc. care sunt utilizate pentru stabilirea conexiunilor și traversărilor în infrastructura rutieră.

GeoTechnical Solutions – soluțiile și produsele noastre geotehnice de ultimă generație ajută la rezolvarea tuturor problemelor din ingineria geotehnică. 

Oferim o gamă largă de soluții, de la consolidări ale solului la depozite de deșeuri și multe altele. Oferim o gamă diversificată de produse și soluții care presupun utilizarea de materiale geosintetice, geotextile, geogrile, geomembrane, gabioane, ziduri de sprijin și multe altele.

Grație experienței tehnice și inginerești dovedite, soluțiile și produsele oferite de ViaCon prin StormWater Solutions sunt concepute pentru a răspunde la provocările legate de gestionarea apelor pluviale. 

Oferta noastră este compusă din soluții care vizează infiltrarea și captarea apelor pluviale, captarea apei pentru stingerea incendiilor, precum și separarea uleiurilor și a nisipului.