ro

Pecor Quattro 

Țevi din plastic pentru sisteme de canalizare 

Pecor Quattro sunt rezistente la căldură și se potrivesc perfect

Pecor Quattro sunt țevi din plastic utilizate pe scară largă pentru sisteme de canalizare sau podețe. Acestea sunt fabricate din polietilenă și au un diametru de până la 1 metru. Peretele lor exterior este ondulat pentru a asigura o rigiditate inelară ridicată, în timp ce peretele interior este neted pentru a garanta condiții optime de curgere. Sunt extrem de ușoare, rentabile din punct de vedere al transportului și ușor de instalat. Procesul de producție este extrem de precis, permițând realizarea de țevi de exact aceeași dimensiune și cu racorduri foarte strânse. De asemenea, sunt bine cunoscute pentru rezistența la căldură, rentabilitatea și mobilitatea lor.

Contact
Amalia Samuilă
Download Catalogue

Caracteristici și beneficii

Rentabile și mobile

țevile Pecor Quattro sunt extrem de ușoare, ceea ce reduce considerabil costurile de transport și instalare. Acestea pot fi livrate în regiuni îndepărtate, spre care nu se poate transporta betonul greu. Echipamentul necesar pentru asamblare include doar utilaje simple și ușoare. În plus, plasticul este un material mai ieftin decât betonul. 

Design optim

aceste țevi sunt formate din doi pereți, în care peretele exterior este ondulat pentru a asigura o rigiditate inelară ridicată e SN 8, iar peretele interior este neted pentru a garanta condiții optime de curgere. Acestea pot rezista la toate tipurile de clase de încărcare de pe șosea sau de pe calea ferată. 

Durabilitate în medii agresive

Țevile sunt fabricate din plastic, astfel încât sunt rezistente la coroziune. De asemenea, polipropilena se caracterizează printr-o rezistență ridicată la căldură (temperatură de funcționare de până la 93°C, pe termen scurt de până la 110°C), o rugozitate redusă a suprafeței și o rezistență extrem de mare la abraziune. Durata de viață a țevilor este de peste 100 de ani.

Ușor de reparat

Atunci când sunt deteriorate structural, țevile pot fi reparate cu ușurință. Este posibilă adăugarea de coturi sau sudarea unei țevi suplimentare la structura originală. Chiar dacă structura originală este veche de zeci de ani, nu va fi nicio problemă să o reparați, spre deosebire de țevile din beton, unde procesul ar fi mult mai complicat.

Respectă mediul înconjurător

ca soluție, țevile Pecor Quattro sunt ecologice, deoarece au o durată de viață lungă, nu conțin toxine și nu necesită întreținere. 

Aplicații
 • Construcția de sisteme de canalizare gravitațională

 • Construcția de podețe pentru drumuri și căi ferate

 • Construcția de podețe pentru animale și de podețe pe sub drumurile forestiere

 • Construcția de podețe de evacuare

 • Construcția de sisteme de ventilație industrială

 • Construcția de sisteme de ventilație agricolă

Proprietăți
 • Deschidere: între 0,2 m și 1 m

 • Material: polipropilenă (PP)

 • Interval temperatură de lucru: de la -10°C la +93°C

 • Racorduri: coturi cu benzi de îmbinare, țevi în T

 • Rigiditatea inelară: până la SN 8

Request a quote or brochure

  Te gândești la un proiect?

  Contact

  Contact

  Ia legătura cu reprezentantul tău local!

  Contact