ro

Separatoare de ulei și nisip 

Rezervoare pentru apele uzate poluate cu petrol 

Sistemele gestionează apele uzate contaminate cu produse petroliere și particule de nisip

Separatoarele de ulei și nisip sunt rezervoare utilizate pentru a colecta și filtra apele uzate poluate și a le elibera într-un sistem de canalizare sau în sol. Odată cu creșterea numărului de precipitații, suprafețele de beton din zonele urbane și industriale colectează uleiul și poluanții și îi spală în apele subterane, contaminând mediul înconjurător. Rezervoarele ajută la evitarea acestui lucru prin separarea uleiului și a particulelor nedorite din apă și prin infiltrarea acesteia din urmă în sol. Separatoarele sunt realizate din țevi ondulate în spirală HelCor, care sunt rezistente, ușoare și durabile. Această soluție este neprețuită în parcări, benzinării, porturi și zone industriale.

Contact
Ciprian Bratu

Caracteristici și beneficii 

Rentabilitate

greutatea redusă a rezervoarelor face ca transportul și instalarea să fie economice și rapide. De asemenea, costurile cu forța de muncă sunt reduse datorită simplității procesului: pentru instalare este suficientă o echipă de lucrători obișnuiți cu un singur supraveghetor. 

Durabilitate în medii agresive

oțelul de înaltă rezistență, protecția împotriva coroziunii și un design simplu asigură longevitatea produsului. Structurile pot susține greutăți mari și nu au nevoie de o placă de distribuție a sarcinii. Instalarea este posibilă la temperaturi scăzute și la temperaturi ridicate. 

Durată lungă de viață

oțelul țevilor este puternic și durabil. Este protejat împotriva coroziunii prin galvanizare la cald și poate avea o durată de viață de până la 100 de ani. 

Respectă mediul înconjurător

Oțelul este un material reutilizabil care consumă puține resurse pentru producerea sa. Amprenta de CO2 este, de asemenea, redusă, deoarece procesul de instalare este rapid. 

Calitate garantată

Soluția poate fi personalizată în funcție de nevoile dumneavoastră, iar procesul de proiectare și instalare va fi supravegheat de echipa noastră. Soluția este realizată în conformitate cu toate reglementările tehnice și cu așteptările dumneavoastră. 

Aplicații
 • Colectoare de ape uzate urbane de suprafață 

 • Instalații industriale 

 • Căi ferate 

 • Benzinării 

 • Spălătorii auto 

 • Parcări

 • Aeroporturi 

 • Porturi

 • Ports

Request a quote or brochure

  Te gândești la un proiect? 

  Contact

  Contact

  Ia legătura cu reprezentantul tău local!

  Contact