ro

Rezervoare de apă pentru stingerea incendiilor

Sistem de protecție împotriva incendiilor 

Rezervoarele de apă pentru stingerea incendiilor stochează apa care se va utiliza în caz de incendiu

Rezervoarele de apă pentru stingerea incendiilor sunt structuri subterane orizontale utilizate pentru a stoca apă folosită în caz de incendiu. Acestea sunt realizate din țevi HelCor și pot fi echipate cu mai multe tipuri de pompe sau cu un sistem de aspirație. Acestea pot fi instalate în medii agresive și pot avea o durată de viață de până la 100 de ani. Rezervoarele noastre de apă pentru stingerea incendiilor sunt o soluție economică și ecologică, care respectă standardele UE și includ desenele tehnice de prezentare a proiectelor.

Contact
Ciprian Bratu

Caracteristici și beneficii 

Rentabilitate

greutatea redusă a rezervoarelor înseamnă că nu este nevoie de utilaje grele, ceea ce reduce la minimum costurile de transport și de instalare. Asamblarea necesită o echipă de lucrători obișnuiți cu un singur supraveghetor, ceea ce permite economisirea costurilor cu forța de muncă. În cele din urmă, timpul de instalare este scurt și poate dura doar câteva zile pentru aplicații mai mici. 

Durată lungă de viață

rezervoarele sunt fabricate din oțel galvanizat la cald. Materialul durabil și structura optimă garantează o durată de viață de până la 100 de ani. Țevile sunt ușor accesibile pentru inspecția manuală și nu necesită o întreținere specială în afară de recondiționarea suprafeței. 

Soluții versatile

 În funcție de locul ales, rezervoarele de apă de incendiu pot fi instalate în zone verzi, sub carosabil sau în interiorul unei clădiri. Rezervoarele de apă pentru stingerea incendiilor pot fi fabricate în funcție de cererea clientului prin instalarea de pompe, conducte de presiune sau de aspirație. Acestea pot fi realizate cu diametrul de până la 4 metri, iar lungimea lor este practic nelimitată.

Soluție ecologică

Oțelul este 100% reutilizabil și are un consum redus de emisii de CO2 și de resurse naturale atunci când este produs. Instalarea rapidă înseamnă o perturbare minimă a zonei locale. 

Calitate garantată

Implementarea se face întotdeauna în conformitate cu toate reglementările tehnice aplicabile. Profesioniștii noștri supraveghează procesul încă din faza de planificare și se asigură că vă sunt îndeplinite toate cerințele. 

Aplicații
 • Fabrici

 • Depozite 

 • Supermarketuri  

 • Centre de logistică  

 • Aeroporturi 

Request a quote or brochure

  Te gândești la un proiect? 

  Contact

  Contact

  Ia legătura cu reprezentantul tău local!

  Contact