ro

Pecor Optima 

Țevi de plastic pentru podețe 

Produsele Pecor Optima pot fi instalate și în medii dificile

Pecor Optima sunt țevi unice, ondulate elicoidal, cu pereți dubli, utilizate pentru construirea de podețe și sisteme de conducte de canalizare exterioare. Acestea sunt fabricate din polietilenă de înaltă densitate, cu un diametru de până la 1,4 metri. Sunt extrem de ușoare, rentabile din punct de vedere al transportului și ușor de instalat. Sunt renumite pentru designul lor optim, rentabilitatea și posibilitatea de a fi livrate în zone îndepărtate.

Contact
Amalia Samuilă
Download Catalogue

Caracteristici și beneficii 

Rentabile și mobile

țevile sunt atât de ușoare încât o singură persoană poate ține una în mână. Acest lucru le face ușor de transportat și rapid de asamblat fără echipamente grele. Țevile din plastic sunt mult mai ieftine decât cele din beton. Ele pot fi livrate în zone îndepărtate, cu acces dificil, unde betonul ar fi prea greu de transportat, de exemplu, în munți. 

Asamblare simplă

Țevile se montează ușor, fiind plasate în săpătură și conectate cu ajutorul benzilor de îmbinare. Acestea tolerează foarte bine locurile denivelate din subsol. Pot fi aplicate cu succes în soluri moi și în zonele de tasare minieră. 

Design optim

Structura unică în spirală a pereților permite obținerea unei distribuții optime a tensiunilor pe întreaga lungime a țevii, precum și asigurarea unei rigidități inelare adecvate pe fiecare secțiune. Acest lucru face ca țevile să fie potrivite pentru orice clase de încărcare de pe șosea sau de pe calea ferată. De asemenea, suprafața netedă a peretelui interior asigură parametri hidraulici excelenți. 

Durabilitate în medii agresive

țevile pot fi instalate cu ușurință în medii susceptibile la coroziune, deoarece sunt fabricate din HDPE și sunt rezistente la coroziune. Instalarea este independentă de anotimp și este posibilă la temperaturi cuprinse între -30°C și +75°C. Durata de viață a țevilor este de peste 100 de ani. 

Ușor de reparat

orice deteriorare poate fi reparată rapid în cazul țevilor din plastic, spre deosebire de cele din beton. Puteți crea coturi sau puteți suda o piesă suplimentară la conducta veche, chiar dacă structura originală are 100 de ani vechime.  

Respectă mediul înconjurător

ca soluție, țevile Pecor Optima sunt ecologice, deoarece au o durată de viață lungă, nu conțin toxine și nu necesită întreținere. 

Aplicații
 • Podețe rutiere și feroviare  

 • Pasaje ecologice (pentru animale)  

 • Podețe forestiere  

 • Refacerea podețelor vechi existente  

 • Sistem de ventilație

 • Agro-ventilație 

 • Guri de vizitare pentru ape uzate 

Proprietăți
 • Diametre: de la 0,3 m la 1,4 m 

 • Interval temperatură de lucru: de la -30°C la +75°C 

 • Rigiditatea inelară: până la SN 8 

 • Material: polietilenă de înaltă densitate (HDPE) 

Request a quote or brochure

  Te gândești la un proiect?

  Contact

  Contact

  Ia legătura cu reprezentantul tău local!

  Contact