ro

ViaBlock

Zid de sprijin pentru susținerea laterală a solului 

ViaBlock consolidează culeele de poduri

ViaBlock este un sistem de ziduri de sprijin utilizat pe scară largă pentru construcția culeelor de poduri, a zidurilor de gardă sau a zidurilor întoarse. Partea frontală este realizată din blocuri de beton, în timp ce materialul geosintetic consolidează terasamentul. Este renumit pentru instalarea sa simplă și economică, designul flexibil și durabilitatea sa.

Contact
Petrică Pînzaru

Director Divizie Geosintetice
petrica.pinzaru@viacon.ro
+44 7779 259716

Download Catalogue

Caracteristici și beneficii 

Instalare ușoară și rentabilă

plasele sunt așezate pe suprafața de sprijin nivelată, apoi se pune umplutura și se sigilează. Nu este nevoie de o echipă foarte specializată pentru a instala ViaBlock. În plus, blocurile sunt ușoare, iar costurile cu transportul lor foarte reduse.  

Potrivite pentru zonele îndepărtate

este posibilă instalarea ViaBlock în locuri inaccesibile pentru utilaje voluminoase și grele: este ușor de asamblat fără macara. Produsul este realizat din blocuri mici, spre deosebire de alte soluții care sunt de obicei realizate dintr-un singur ecran mare de beton. 

Flexibilitate

cu ViaBlock, este posibilă formarea de pereți cu diferite înălțimi și forme, cum ar fi arcuri concave sau convexe. Puteți alege diferite unghiuri: pereți verticali, înclinați sau pereți de terasă între 82 și 90°. 

Putere

acest zid de sprijin poate suporta sarcini extreme de supraîncărcare. Cu un tratament de suprafață adecvat, ViaBlock este durabil și rezistent, cu o durată de viață de aproximativ 50 de ani. 

Soluție ecologică

blocurile de beton sunt realizate din materiale naturale, iar geosinteticele nu au toxine și sunt inofensive pentru mediu. 

Aplicații
 • Ziduri de sprijin

 • Ziduri de gardă sau ziduri întoarse 

 • Culee de poduri 

Request a quote or brochure

  Te gândești la un proiect?

  Contact

  Contact

  Ia legătura cu reprezentantul tău local!

  Contact