ro

Poduri Acrow 

Sisteme modulare de poduri din oțel 

Poduri prefabricate perfecte pentru urgențe și aplicații rapide (temporare sau permanente)

Produsele Acrow® sunt poduri modulare, rapid de asamblat, realizate din oțel de înaltă rezistență. Acestea pot fi instalate în câteva zile, dar au o durată de viață de până la 100 de ani. Se potrivesc perfect pentru aplicații de urgență și temporare, dar ar putea fi potrivite și ca soluție permanentă, cu un tratament special. Cu o deschidere de 11 metri și o lungime nelimitată, acestea pot rezista la sarcini de până la 250 de tone.

Contact
Doina Negrea

BU Manager Structuri Metalice 
doina.negrea@viacon.ro
+40753021730

Download Catalogue

Caracteristici și beneficii 

Instalare rapidă

un pod nou în câteva săptămâni sau chiar zile! Un pod cu o lungime de aproximativ 55 de metri și o lățime de 7 metri poate fi asamblat în doar 12 zile. Acesta este motivul pentru care Acrow® este o alegere populară în timpul lucrărilor la drumuri, dezastre naturale și defecțiuni ale unităților lucrative. 

Asamblare ușoară

podurile sunt formate din piese prefabricate, care sunt asamblate de un constructor în doar câteva zile. Acestea pot fi închiriate și mutate de la un șantier la altul în caz de urgență, în construcții sau în scopuri militare. 

Flexibilitatea dimensiunilor

există șase lățimi posibile între aproximativ 3 și 11 metri (1-3 benzi de circulație). Lungimea unei singure deschideri este de până la 100 de metri, iar pentru podurile cu mai multe deschideri nu există nicio limită de lungime – practic poate fi cât de lungă doriți. 

Durabilitate

realizate din oțel de înaltă rezistență, podurile pot rezista la orice clase de încărcare, cum ar fi oameni, mașini, camioane și căi ferate, până la 250 de tone. De exemplu, un pod Acrow® de 80×4 m poate susține greutatea unui vehicul în mișcare de 75 de tone. 

Durată lungă de viață

Acrow® poate fi o soluție permanentă viabilă, deoarece durata sa de viață este de 50-100 de ani. oțelul este protejat împotriva coroziunii datorită galvanizării la cald. Implementat în mod corespunzător, nu are nevoie de nicio îngrijire sau întreținere specială.  

Materiale ecologice

modulele podului sunt fabricate din oțel 100% reutilizabil. În comparație cu produsele similare din beton, emisiile de CO2 și consumul de energie și apă sunt de câteva ori mai mici.  

Acrow® 700XS® Proprietăți
 • Lungime: un singur tronson până la 100 m, mai multe tronsoane – orice lungime 

 • Lățime: 3,65 m, 4,14 m, 5,48 m, 7,31 m, 9,14 m și 10,96 m 

 • Lățimea pasarelei (în afara panourilor de consolidare): 1,5 m  

 • Material: oțel galvanizat la cald 

 • Durată de viață: 50-100 de ani 

 • Certificări: ISO 9001, AISC pentru structuri majore de poduri, CE pentru Europa 

Aplicații
 • Temporare: închiriere pentru ocoliri, soluție mobilă, zidire, industria extractivă, transporturi agabaritice 

 • De urgență: pentru vehiculele necesare  

 • Militare: obstacole pe apă sau pe uscat 

 • Permanente: (trebuie să fie special proiectate și ajustate): pentru pietoni și alte aplicații unice 

Request a quote or brochure

  Te gândești la un proiect?

  Contact

  Contact

  Ia legătura cu reprezentantul tău local!

  Contact